WORKSHOP OTTOLENGHI

KOOK

Een uitgebreide kookworkshop OTTOLENGHI INCLUSIEF ONBEPERKT DRANK waarbij u aan de slag gaat met een heerlijk AUTHENTIEK MIDDEN OOSTERS 4-gangen MENU. VANAF: //89,50 p.p. | 3,5 uur

V.A. 85,50 per persoon ALL INCLUSIVE

*Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

OVERZICHT

drankenarrangement

Gedurende het 3,5 uur durende programma is een all inclusive onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • Diverse frisdranken
  • Bier / Alcoholvrij (Hertog Jan)
  • Witte en rode huiswijnen
  • Plat en bruisend mineraalwater
  • Bijpassende huisgemaakte limonade

V.A. 89,50 per persoon ALL INCLUSIVE

*Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

AANVULLINGEN

  • Voor of naborrel per 1/2 uur //9,50 p.p. 
  • Engelstalige begeleiding //2,00 p.p. 
  • In huis gebrouwen speciaalbieren //4,50 per fles
  • Aanvullend wijn arrangement //25,00 p.p.

SPECIALE WENSEN

  • Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de offerteaanvraag.
  • Het is ook mogelijk om een vegetarische variant van alle kookworkshops vegetarisch aan te vragen.
  • Alternatieve gerechten zijn mogelijk op aanvraag.

GROEPSKORTING

Wij rekenen verschillende tarieven afhankelijk van uw groepsgrootte.

  • 6  – 7  //100,50 p.p.
  • 8 – 15  //89,50 p.p.

MOGELIJKHEDEN

  • Vanaf: 6 t/m 15 personen
  • Neem contact met ons op voor groepen > 15 personen
  • Duur programma: 3,5 uur
  • Datum en aanvang in overleg
  • Speciale aanvragen en wensen zijn mogelijk

PROGRAMMA / MENU

Een kookworkshop in de stijl van Ottolenghi en Midden-Oosterse gerechten is een fantastische manier om nieuwe smaken en kooktechnieken te ontdekken. Als je op zoek bent naar een avontuurlijke culinaire ervaring, dan is deze workshop zeker iets voor jou. In deze workshop leer je alles over de verrukkelijke en complexe smaken van de Midden-Oosterse keuken en hoe je deze thuis kunt bereiden.

De workshop begint met een introductie van de Midden-Oosterse keuken en de filosofie achter de gerechten van Yotam Ottolenghi. Vervolgens leer je over de belangrijkste ingrediënten en kruiden die worden gebruikt in de Midden-Oosterse keuken en hoe je ze kunt combineren voor een explosie van smaken. Wij voegen hier graag onze eigen moderne gastronomische twist aan toe, door ook gebruik te maken van klassieke Franse technieken.

Ontvangst met een welkomstdrankje, lokaal hapje en een onbeperkt drankenarrangement zijn inbegrepen bij de kookworkshop! 

Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

STARTER

Oranje linzensoep l homemade flatbread l koriander-chutney

Welkomstdrankje en lokale hapjes

VOOR

Beurde noisette bloemkool l mosterdzaad vinaigrette l hazenootcreme l labneh

HOOFD

Kalf l gedroogd fruit l gebrande cherry tomaten l gefermenteerde citroen 

NA

Tarte tatin van peer l kardemom en saffraan ijs

Koffie, thee en huisgemaakte friandises

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk functioneert. Klik op 'accepteren' om optimaal gebruik te maken van onze website.