WORKSHOP Ottolenghi

KOOK

EEN UITGEBREIDE KOOKWORKSHOP OTTOLENGHI INCLUSIEF ONBEPERKT DRANK WAARBIJ U AAN DE SLAG GAAT MET EEN HEERLIJK AUTHENTIEK MIDDEN OOSTERS 4-GANGEN MENU. VANAF: //89,50 P.P. | 3,5 UUR

Voor groepen vanaf: 6 t/m 16 personen

Voor groepen tot 25 personen, raden wij onze keukenborrel aan

Duur workshop programma: 3,5 uur

Speciale aanvragen en wensen zijn mogelijk

OVERZICHT / RESERVEREN

drankenarrangement

Gedurende het 3,5 uur durende programma is een onbeperkt all inclusive drankenarrangement inbegrepen.

  • Diverse frisdranken
  • Bier / Alcoholvrij (Hertog Jan)
  • Witte en rode huiswijnen
  • Plat en bruisend mineraalwater
  • Bijpassende huisgemaakte limonade

PRIJZEN

Wij rekenen verschillende tarieven afhankelijk van uw groepsgrootte.

SPECIALE WENSEN

  • Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de notitie op de afrekenpagina.
  • Het is ook mogelijk om een vegetarische variant van alle kookworkshops aan te vragen.
  • Alternatieve gerechten zijn mogelijk op aanvraag.

GRATIS ANNULEREN

  • U kunt uw reservering tot 14 dagen voor aanvang gratis annuleren.
  • Bekijk onze algemene voorwaarden voor alle annuleringsvoorwaarden.

RESERVEREN

Bekijk hier in de agenda de beschikbare data en tijden en boek gemakkelijk en direct uw workshop!

HET BOVENSTAANDE BEDRAG BETAALT U PAS ACHTERAF

PROGRAMMA / MENU

Een kookworkshop in de stijl van Ottolenghi en Midden-Oosterse gerechten is een fantastische manier om nieuwe smaken en kooktechnieken te ontdekken. Als je op zoek bent naar een avontuurlijke culinaire ervaring, dan is deze workshop zeker iets voor jou. In deze workshop leer je alles over de verrukkelijke en complexe smaken van de Midden-Oosterse keuken en hoe je deze thuis kunt bereiden.

Deze kookworkshop Ottolenghi is een middag of avondvullend culinair programma U gaat met uw gezelschap aan de slag met een uitgebreid en smaakvol authentiek 4-gangen menu met een moderne twist. Je leert de belangrijkste ingrediënten en kruiden gebruiken die worden gebruikt in de Midden-Oosterse keuken en hoe je ze kunt combineren voor een explosie van smaken. Wij voegen hier graag onze eigen moderne gastronomische twist aan toe, door ook gebruik te maken van klassieke Franse technieken

Na ontvangst met een goed glas prosecco start de korte demonstratie en neemt de chef iedereen mee door de te bereiden gerechten. Vervolgens gaat iedereen in teams van 4 tot 10 per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder kookeiland gaat aan de slag met een van de gerechten. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1,5 uur gaat u aan tafel om samen te genieten van alle gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Tijdens de kookworkshop is de chef aanwezig en loopt rond voor advies! Het programma wordt afgesloten met huis-gebrande koffie en thee met wat lekkers!

Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

STARTER

Kokos en rode linzensoep l Homemade flatbread l Koriander-chutney

Welkomstdrankje en lokale hapjes

VOOR

Flespompoen l Dukkah l l Mosterdzaad kaviaar l Chilli olie vinaigrette l Kervel

HOOFD

Kalfstoof l gedroogd fruit l gebrande cherry tomaten l Gefermenteerde citroen

NA

 Sorbet van peer en kardemom l Saffraan l Pistache

Koffie, thee en wat lekkers

WAT GASTEN OVER ONS ZEGGEN

error: Inhoud is beschermd!