WORKSHOP japans

Kook

EEN UITGEBREIDE KOOKWORKSHOP JAPANS INCLUSIEF ONBEPERKT DRANK WAARBIJ U AAN DE SLAG GAAT MET EEN HIGH-END AUTHENTIEK JAPANS 4-GANGEN MENU. VANAF: //105,50 P.P. | 3,5 UUR

Voor groepen vanaf: 6 t/m 16 personen

Voor groepen tot 25 personen, raden wij onze keukenborrel aan

Duur workshop programma: 3,5 uur

Speciale aanvragen en wensen zijn mogelijk

OVERZICHT / RESERVEREN

drankenarrangement

Gedurende het 3,5 uur durende programma is een onbeperkt all inclusive drankenarrangement inbegrepen.

  • Diverse frisdranken
  • Bier / Alcoholvrij (Hertog Jan)
  • Witte en rode huiswijnen
  • Plat en bruisend mineraalwater
  • Huisgemaakte limonade

PRIJZEN

Wij rekenen verschillende tarieven afhankelijk van uw groepsgrootte.

SPECIALE WENSEN

  • Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de notitie op de afrekenpagina.
  • Het is ook mogelijk om een vegetarische variant van alle kookworkshops vegetarisch aan te vragen.
  • Alternatieve gerechten zijn mogelijk op aanvraag.

GRATIS ANNULEREN

  • U kunt uw reservering tot 14 dagen voor aanvang gratis annuleren.
  • Bekijk onze algemene voorwaarden voor alle annuleringsvoorwaarden.

RESERVEREN

Bekijk hier in de agenda de beschikbare data en tijden en reserveer gemakkelijk en direct uw workshop!

HET BOVENSTAANDE BEDRAG BETAALT U PAS ACHTERAF

PROGRAMMA / MENU

Laat je meevoeren naar het land van de rijzende zon en ontdek de geheimen van de Japanse keuken tijdens onze Japanse kookworkshop. Onze ervaren chefs geven je een unieke kans om de authentieke smaken van Japan te ontdekken en te leren hoe je deze zelf kunt maken. De Japanse keuken is bekend om haar eenvoud, discipline en delicate smaken.

Deze kookworkshop Japans is een middag of avondvullend culinair programma U gaat met uw gezelschap aan de slag met een uitgebreid en smaakvol authentiek  high-end 4-gangen menu met een moderne twist. Tijdens de workshop worden de authentieke Japanse gerechten bereid die juist niet op de kaart te vinden zijn in Nederlands / Japanse restaurants

Na ontvangst met een mooi glas prosecco start de korte demonstratie en neemt de chef iedereen mee door de te bereiden gerechten. Vervolgens gaat iedereen in teams van 4 tot 10 per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder kookeiland gaat aan de slag met een van de gerechten. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1,5 uur gaat u aan tafel om samen te genieten van alle gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Tijdens de kookworkshop is de chef aanwezig en loopt rond voor advies! Het programma wordt afgesloten met huis-gebrande koffie en thee met wat lekkers!

Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

STARTER

Hamachi tartare | yuzu kosho | forelkuit | miso mayo | furikake

Welkomstdrankje en lokale hapjes

VOOR

Chawanmushi | gepofte wilde rijst | sambai vinnaigrette | beukenzwam | jasmijn bloesem

HOOFD

Eend | mierikswortel creme | dashi jus l gebrande prei

NA

Witte chocolade miso ijs | sesam tuille | tapioca | bruine suiker

Koffie, thee en wat lekkers

WAT GASTEN OVER ONS ZEGGEN

error: Inhoud is beschermd!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk functioneert. Klik op 'accepteren' om optimaal gebruik te maken van onze website.