WORKSHOP 3-GANGEN

KOOK

EEN UITGEBREIDE KOOKWORKSHOP INCLUSIEF ONBEPERKT DRANK WAARBIJ U AAN DE SLAG GAAT MET EEN HEERLIJK DIVERS 3-GANGEN MENU. VANAF: //72,50 P.P. | 3 UUR

Voor groepen vanaf: 6 t/m 16 personen

Voor groepen tot 25 personen, raden wij onze keukenborrel aan

Duur workshop programma: 3 uur

Speciale aanvragen en wensen zijn mogelijk

OVERZICHT / RESERVEREN

drankenarrangement

Gedurende het 3 uur durende programma is een onbeperkt all inclusive drankenarrangement inbegrepen.

  • Diverse frisdranken
  • Bier / Alcoholvrij (Hertog Jan)
  • Witte en rode huiswijnen
  • Plat en bruisend mineraalwater
  • Bijpassende huisgemaakte limonade

PRIJZEN

Wij rekenen verschillende tarieven afhankelijk van uw groepsgrootte.

SPECIALE WENSEN

  • Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de notitie op de afrekenpagina.
  • Het is ook mogelijk om een vegetarische variant van alle kookworkshops aan te vragen.
  • Alternatieve gerechten zijn mogelijk op aanvraag.

GRATIS ANNULEREN

  • U kunt uw reservering tot 14 dagen voor aanvang gratis annuleren.
  • Bekijk onze algemene voorwaarden voor alle annuleringsvoorwaarden.

RESERVEREN

Bekijk hier in de agenda de beschikbare data en tijden en boek gemakkelijk en direct uw workshop!

HET BOVENSTAANDE BEDRAG BETAALT U PAS ACHTERAF

PROGRAMMA / MENU

Ontdek nieuwe kooktechnieken tijdens onze 3-gangen kookworkshop met een eigentijdse, gemengde culinaire stijl, Als je op zoek bent naar een avontuurlijke culinaire belevenis, dan is deze workshop precies wat je zoekt. Deze workshop dompelt je onder in de wereld van verrukkelijke en verfijnde smaken, en leert je hoe je deze thuis kunt creëren.

Onze 3-gangen kookworkshop biedt een uitgebreid en smaakvol menu met een moderne twist, geschikt voor zowel een middag- als avondvullend programma. Je gaat samen met je gezelschap aan de slag met het bereiden van verschillende gerechten, waarbij je de essentiële ingrediënten en technieken leert gebruiken. Ontdek hoe je deze ingrediënten op verrassende wijze kunt combineren voor een explosie van smaken. Bovendien voegen we onze eigen moderne gastronomische flair toe door klassieke Franse kooktechnieken en wereldwijde smaken te integreren. 

Na ontvangst met een goed glas prosecco start de korte demonstratie en neemt de chef iedereen mee door de te bereiden gerechten. Vervolgens gaat iedereen in teams van 4 tot 10 per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder kookeiland gaat aan de slag met een van de gerechten. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1,5 uur gaat u aan tafel om samen te genieten van alle gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Tijdens de kookworkshop is de chef aanwezig en loopt rond voor advies! Het programma wordt afgesloten met huis-gebrande koffie en thee met wat lekkers!

Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

VOOR

Zalm tartaar | komkommer | ponzu vinnaigrette | gepofte wilde rijst | miso emulsie

Welkomstdrankje en lokaal hapje

HOOFD

Bavette | rode wijn jus | pastinaak creme | paddenstoelen melange | pistache gremoulata

NA

Banaan roomijs | chocolade ganache | rum en tonka rozijnen | crumble

Koffie, thee en wat lekkers

WAT GASTEN OVER ONS ZEGGEN

error: Inhoud is beschermd!