EEN UITGEBREIDE KOOKWORKSHOP INCLUSIEF ONBEPERKT DRANK WAARBIJ U AAN DE SLAG GAAT MET EEN HEERLIJK DIVERS 3-GANGEN MENU. VANAF: //72,50 P.P. | 3 UUR
Overzicht
drankenarrangement
Gedurende het 3 uur durende programma is een onbeperkt all inclusive drankenarrangement inbegrepen.
PRIJZEN
Wij rekenen verschillende tarieven afhankelijk van uw groepsgrootte.
SPECIALE WENSEN
GRATIS ANNULEREN
Bekijk hier in de agenda de beschikbare data en tijden en boek gemakkelijk en direct uw workshop!
Bekijk hier in de agenda de beschikbare data en tijden en boek gemakkelijk en direct uw workshop! Wil je het overzicht bekijken? Scroll dan naar beneden of druk hier.
Introductie
EEN UITGEBREIDE KOOKWORKSHOP INCLUSIEF ONBEPERKT DRANK WAARBIJ U AAN DE SLAG GAAT MET EEN HEERLIJK DIVERS 3-GANGEN MENU. VANAF: //72,50 P.P. | 3 UUR
Voor groepen vanaf:
6 t/m 16 personen
Voor groepen tot 25 personen, raden wij onze keukenborrel aan
Duur workshop
programma: 3 uur
Speciale aanvragen en wensen zijn mogelijk
Wat ga je doen?
Ontdek nieuwe kooktechnieken tijdens onze 3-gangen kookworkshop met een eigentijdse, gemengde culinaire stijl, Als je op zoek bent naar een avontuurlijke culinaire belevenis, dan is deze workshop precies wat je zoekt. Deze workshop dompelt je onder in de wereld van verrukkelijke en verfijnde smaken, en leert je hoe je deze thuis kunt creëren.
Onze 3-gangen kookworkshop biedt een uitgebreid en smaakvol menu met een moderne twist, geschikt voor zowel een middag- als avondvullend programma. Je gaat samen met je gezelschap aan de slag met het bereiden van verschillende gerechten, waarbij je de essentiële ingrediënten en technieken leert gebruiken. Ontdek hoe je deze ingrediënten op verrassende wijze kunt combineren voor een explosie van smaken. Bovendien voegen we onze eigen moderne gastronomische flair toe door klassieke Franse kooktechnieken en wereldwijde smaken te integreren.
Na ontvangst met een goed glas prosecco start de korte demonstratie en neemt de chef iedereen mee door de te bereiden gerechten. Vervolgens gaat iedereen in teams van 4 tot 10 per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag. Ieder kookeiland gaat aan de slag met een van de gerechten. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1,5 uur gaat u aan tafel om samen te genieten van alle gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan de volgende gang. Tijdens de kookworkshop is de chef aanwezig en loopt rond voor advies! Het programma wordt afgesloten met huis-gebrande koffie en thee met wat lekkers!
Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!
MENU
VOOR
Zalm tartaar | komkommer | ponzu vinnaigrette | gepofte wilde rijst | miso emulsie
Welkomstdrankje en lokaal hapje
HOOFD
Bavette | rode wijn jus | pastinaak creme | paddenstoelen melange | pistache gremoulata
NA
Banaan roomijs | chocolade ganache | rum en tonka rozijnen | crumble
Koffie, thee en wat lekkers
Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!
We enjoyed a very nice evening with our hosts Alex and Noor. They had prepared the ingredients for 8 different dishes, offering a wide and tasty variety of recipes. Cooking was lots of fun for the team members – even for those who usually are not the chefs at their homes. Beyond cooking, there was still ample time to drink and talk to colleagues – by the way, an international group composed of 20 people of different age and gender.
Overall, an experience I can hghly recommend!
– Sue
We had a fantastic evening with our hosts Alex and Noor. They prepared ingredients for 8 dishes, offering a wide variety of tasty recipes. Cooking was fun for everyone, even those who don’t cook at home. There was also plenty of time to chat and drink with colleagues in our international group of 20 people. Highly recommended!
– Sue –
Afgelopen week met het hele team hier ons eigen restaurantwaardige kerstdinner gekookt! Onder leuke en deskundige begeleiding van Alexander en Noor een top avond gehad en een heerlijk 4 gangen dinner gekookt en opgegeten begeleidt door heerlijke wijnen en ‘lokale’ bieren! Veel geleerd en onszelf verbaast. Komen graag weer langs!
– Martijn
Afgelopen week met ons team een restaurantwaardig kerstdiner gekookt! Onder leuke begeleiding van Alex en Noor hebben we een heerlijk 4-gangenmenu gemaakt. Dit ging samen met heerlijke wijnen en lokale bieren. We hebben veel geleerd, heerlijk gegeten en onszelf verrast. Zeker voor herhaling vatbaar!
– Martijn –
Italiaans koken samen met mijn collega assistenten van ROC Nijmegen, en ik was van de pastabrigade. Handgemaakt. Met pesto, wederom zelfgemaakt. Wat een beleving. Oo zo moet dat. Onder de bezielende smaakbegeleiding van de mannen Alex en Noor van de kookstudio. Na twee uur voorbereiden een vier gangen diner klaar om te serveren. Van soep tot tiramisu. En alle gerechten daartussen. Geweldig genoten. Ik zeg VIJF STERREN. Lo adoro.
– Marlies
Samen met mijn collega’s Italiaans gekookt bij Alex en Noor. Ik was van de pastabrigade: handgemaakte pasta met zelfgemaakte pesto. Na twee uur koken stond er een viergangenmenu klaar: van soep tot tiramisu. Alles was geweldig begeleid door Alex en Noor. We hebben enorm genoten. Vijf sterren, lo adoro!
– Marlies –
Zin in wat anders?
> V.A. //79,50 P.P. INCLUSIEF DRANKEN
> V.A. //89,50 P.P. INCLUSIEF DRANKEN
> V.A. //89,50 P.P. INCLUSIEF DRANKEN
> V.A. //99,50 P.P. INCLUSIEF DRANKEN
> V.A. //105,50 P.P. INCLUSIEF DRANKEN
Ben je met minder dan 6 personen? Bekijk dan onze open kookworkshops!