yith test

 1,00

HET BOVENSTAANDE BEDRAG BETAALT U PAS ACHTERAF

WORKSHOP INFO / VRAGEN

Deze kookworkshop voor open deelname is een gezellig en leerzaam  culinair programma. Tijdens de workshop leer je enkele basis kooktechnieken. Je leert over nieuwe smaken en combinaties, je proeft nieuwe ingrediënten en ervaart hoe je samen heerlijke gerechten klaarmaakt. Iedereen gaat aan de slag met heerlijke creatieve gerechten in het thema van de workshop.

Ontvangst met een welkomstdrankje, hapje en een 2 drankjes naar keuze zijn inbegrepen.  

Wij werken nauw samen met boeren, slagers en leveranciers uit de Nijmegen en omgeving. Wij maken bij kookstudio Spijs maar al te graag gebruik van al deze unieke lokale producten om hier de lekkerste gerechten mee te maken.

Staat je gewenste datum er niet tussen en/of ben je met een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een privé kookworkshop. Let op! De prijzen en mogelijkheden verschillen met onze open kookworkshops.

  • Vanaf: 8 t/m 10 personen
  • Duur programma: 3,5 uur

Ontdek de perfecte gift voor culinaire avonturiers! Met onze digitale cadeaukaarten voor kookworkshops geef je een smaakvolle ervaring cadeau. Laat je vrienden, familie of collega’s genieten van een onvergetelijke culinaire reis!

Wilt u een cadeaukaart aanvragen? Stuur ons dan gerust een bericht via onze contactpagina

Gedurende het 3 uur durende programma is zijn buiten een welkomstdrankje 2 dranken naar keuze inbegrepen.

  • Diverse frisdranken
  • Bier / Alcoholvrij (Hertog Jan)
  • Plat en bruisend mineraalwater

Ook hebben wij diverse speciaalbieren van brouwerij de hemel op voorraad. Deze zijn niet inbegrepen in het drankenarrangement. Prijs per fles \\3,50

Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de bestelnotitie van de boeking. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen voor vragen en info.

Onze thema workshops zijn gebaseerd op basis van individuele inschrijvingen. Deze workshops gaan door bij deelname van minimaal 8 deelnemers.

Indien de groepsgrootte te klein is, zullen wij alle deelnemers 7 dagen voor aanvang op de hoogte stellen en de betalingen automatisch crediteren of indien gewenst de workshop verzetten naar een alternatieve datum.

Bij annulering van 14 dagen vooraf de geplande kookworkshop/masterclass vindt geen restitutie plaats. Neem contact met ons op voor een annulering.

Bekijk onze algemene voorwaarden 

  • Let op! Indien een persoon niet kan komen opdagen mag hier altijd een ander iemand voor in de plaats deelnemen aan de workshop.
error: Inhoud is beschermd!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk functioneert. Klik op 'accepteren' om optimaal gebruik te maken van onze website.