KOOKCLUB

EIGEN

ALTIJD AL EEN EIGEN KOOKCLUB WILLEN BEGINNEN OF WILT U ZICH AANSLUITEN BIJ EEN BESTAANDE KOOKCLUB? DAT KAN BIJ ONS! // PRIJS OP AANVRAAG

PRIJS OP AANVRAAG

*Prijzen zijn inclusief BTW.

OVERZICHT KOOKCLUB

drankenarrangement

Gedurende het programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

  • Diverse frisdranken
  • Bier / Alcoholvrij (Hertog Jan)
  • Witte en rode huiswijnen
  • Plat en bruisend mineraalwater

PRIJS OP AANVRAAG

*Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

SPECIALE WENSEN

  • Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de offerteaanvraag.
  • U bepaalt zelf hoe vaak u gebruik wilt maken van de kookstudio (Let op! Als u zich aansluit bij een bestaande kookclub, betaald u voor een reeks aan bijeenkomsten)

MOGELIJKHEDEN

  • Vanaf: 8 t/m 14 personen
  • Duur programma in overleg
  • Datum en aanvang in overleg
  • Speciale aanvragen en wensen zijn mogelijk

EIGEN KOOKCLUB OPRICHTEN?

Heeft u een vaste kookclub of heeft u er net een opgericht? Bij kookstudio Spijs bieden wij alles wat uw kookclub nodig heeft. Onze professionele en moderne kookstudio is van alle nodige ruimte en professionele middelen voorzien. Uiteraard heeft u de keuze om zelf de thema’s en gerechten te bedenken en hoe regelmatig u gebruik wilt maken van de kookstudio.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

AANSLUITEN BIJ EEN ANDERE KOOKCLUb?

Kookclubs, een plek waar foodies en culinaire avonturiers samenkomen om te genieten van heerlijke gerechten en nieuwe vaardigheden te leren. Onze kookclubs bieden een informele en ontspannen omgeving waar je kunt samenwerken met andere mensen die net zo geïnteresseerd zijn in koken als jij.

Onze kookclubs bieden de kans om deel uit te maken van een hechte gemeenschap van food-enthousiastelingen. We delen onze passie voor koken en ontdekken samen nieuwe recepten en technieken. Je leert hoe je gerechten kunt maken met verse, seizoensgebonden ingrediënten en hoe je een maaltijd kunt samenstellen.
Bij onze kookclubs staan we altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties vanuit jou. Wij geloven dat koken een leuk en sociaal proces is en daarom organiseren we regelmatig samenkomsten en evenementen waar je kunt proeven, leren en genieten.

Momenteel kunt u zich enkel vrijblijvend inschrijven voor onze bestaande kookclubs. Bij iedere 8 aanmeldingen zullen wij contact met u opnemen voor alle mogelijke data en van de eerstvolgende start. Schrijf u in hieronder vrijblijvend in voor onze kookcursus en ontdek de magie van samen koken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kook-buddy, nieuwe culinaire skills of gewoon een leuke manier om je tijd door te brengen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

INSCHRIJVEN KOOKCLUB

error: Inhoud is beschermd!