WERKT HET?

HOE

ONTDEK HOE SNEL EN GEMAKKELIJK HET IS OM JOUW PERFECTE KOOKWORKSHOP EN CULINAIRE UITJE TE RESERVEREN BIJ KOOKSTUDIO SPIJS!

HOE WERKT HET?

STAP 1

Ontdek hier ons aanbod van kookworkshops en overige arrangementen. Verken de diverse thema’s, van exotisch tot traditioneel, en vind de perfecte workshop die past bij jullie culinaire voorkeur. Vul de boeking-tool in en bekijk gelijk of uw datum beschikbaar is.

STAP 2

U kunt uw workshop gemakkelijk online reserveren via de pagina van de workshop naar keuze. U betaalt pas na de workshop. U ontvangt na afloop van de workshop een e-mail met een digitaal factuur.

STAP 3

Na het reserveren ontvangt u een bevestigingsmail met een overzicht van alle details van de workshop, met verdere instructies voor jullie avond of middag uit. Mocht er door omstandigheden wat gewijzigd moeten worden? Neem dan contact met ons op.

TOCH EVEN CONTACT OPNEMEN?

We begrijpen dat u wellicht nog vragen hebt voordat u een kookworkshop of activiteit reserveert. Neem gerust contact op met ons of maak een afspraak om de ruimte te bezichtigen met een goede kop huis-gebrande koffie. Of u meer informatie wilt over een specifieke workshop, vragen hebt over beschikbaarheid of speciale verzoeken hebt, ons team staat altijd voor je klaar om u te helpen. 

error: Content is protected !!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk functioneert. Klik op 'accepteren' om optimaal gebruik te maken van onze website.