Workshop dim sum (08-10-23)

Welkom bij de Dim Sum kookworkshop! Ben jij fan van het rollen, vouwen en stomen van deze kleine, verrukkelijke Aziatische lekkernijen? Of ben je gewoon dol op het eten van dumplings en wil je de geheimen achter deze kunstvorm onthullen? Tijdens deze masterclass ga je aan de slag  met 3 verschillende soorten dim sum.

Tijdens deze masterclass krijg je de kans om veel te leren over dim sum en vragen te stellen. Wil jij meer leren over snijdtechnieken of je kennis over Aziatische specerijen en smaakmakers vergroten? Dan is deze leerzame masterclass zeker voor jou! Er is gedurende het programma een goede afwisseling tussen koken, eten en gezelligheid. Tijdens de workshop ga jij aan de slag met de volgende soorten dim sum:

• Gyoza l paddestoelen l kool
• Siu mai l garnaal l varken
• Zwarte sesam dumpling l gembersiroop dip

*Welkomstdrankje en hapje met 2 drankjes naar keuze zijn inbegrepen

Aanvang: 11:00 uur
Eind: 14:00 uur
Locatie: Nijmegen, Franseplaats 1

 69,50

Uitverkocht

Uitverkocht

WORKSHOP INFO

Deze kookworkshop voor open deelname is een gezellig en leerzaam avondvullend culinair programma. Tijdens de workshop leer je enkele basis kooktechnieken. Je leert over nieuwe smaken en combinaties, je proeft nieuwe ingrediënten en ervaart hoe je samen heerlijke gerechten klaarmaakt. Iedereen gaat aan de slag met heerlijke creatieve gerechten in het thema van de workshop.

Ontvangst met een welkomstdrankje, hapje en een 2 drankjes naar keuze zijn inbegrepen.  

Wij werken nauw samen met boeren, slagers en leveranciers uit de Nijmegen en omgeving. Wij maken bij kookstudio Spijs maar al te graag gebruik van al deze unieke lokale producten om hier de lekkerste gerechten mee te maken.

Staat je gewenste datum er niet tussen en/of ben je met een groep van meer dan 6 personen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een privé kookworkshop. Let op! De prijzen en mogelijkheden verschillen met onze open kookworkshops.

  • Vanaf: 8 t/m 12 personen
  • Duur programma: 3,5 uur

Gedurende het 3 uur durende programma is zijn buiten een welkomstdrankje 2 dranken naar keuze inbegrepen.

  • Diverse frisdranken
  • Bier / Alcoholvrij (Hertog Jan)
  • Plat en bruisend mineraalwater

Ook hebben wij diverse speciaalbieren van brouwerij de hemel op voorraad. Deze zijn niet inbegrepen in het drankenarrangement. Prijs per fles \\3,50

Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de bestelnotitie. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen voor vragen en info.

Onze thema workshops zijn gebaseerd op basis van individuele inschrijvingen. Deze workshops gaan door bij deelname van minimaal 8 deelnemers.

Indien de groepsgrootte te klein is, zullen wij alle deelnemers 4 dagen voor aanvang op de hoogte stellen en de betalingen automatisch crediteren of indien gewenst de workshop verzetten naar een alternatieve datum.

Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de geplande kookworkshop/masterclass vindt geen restitutie plaats. Neem contact met ons op voor een annulering.

Bij het boeken van een zijn onze algemene voorwaarden van kracht.

  • Let op! Indien een persoon niet kan komen opdagen mag hier altijd een ander iemand voor in de plaats deelnemen aan de workshop.
error: Content is protected !!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk functioneert. Klik op 'accepteren' om optimaal gebruik te maken van onze website.