Vragen

FAQ

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ HELPEN GRAAG! BEKIJK ONZE VEELGESTELDE VRAGEN \\ WE GOT YOUR BACK!

KOOKWORKSHOPS

Onze privé kookworkshops zijn uiterst geschikt voor zakelijke en particuliere uitjes voor groepen tussen de 6 t/m 16 personen. 

Bij onze open workshops gaat u alleen of samen met vrienden aan de slag in de keuken in het bijzijn van andere gasten van de gekozen kookworkshop.

Dit is zeker mogelijk. Voor groepen van 15 t/m 25 personen, raden wij onze keukenborrel aan. Dit is een alternatief voor onze kookworkshop.

Heeft u allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door in de bestelnotitie, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Het is ook mogelijk om alle kookworkshops vegetarisch aan te vragen.

Indien de klant de overeenkomst wenst te annuleren, gelden de volgende voorwaarden. Zowel voor de kookworkshops als voor de kookcursussen geldt deze overeenkomst:

 1. Bij annulering meer dan 15 dagen voor het tijdstip waarop het evenement op grond van de gesloten overeenkomst zou plaatsvinden, is de klant niet gehouden enige vergoeding aan Kookstudio Spijs te betalen.
 2. Bij annulering van 14 tot 2 dagen voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 50% van de reserveringswaarde aan Kookstudio Spijs te betalen.
 3. Bij annulering van 48 uur dagen of minder voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan Kookstudio Spijs te betalen.
 4. Indien de klant binnen 14 dagen voor het tijdstip waarop het evenement op grond van de gesloten overeenkomst zou plaatsvinden, de datum wenst te verplaatsen zal er bij akkoord 35,00,- p.p. verrekend worden. indien de klant de datum al eerder heeft verzet kan deze niet nogmaals verzet worden en wordt er 35,00,- p.p. verrekend ongeacht het termijn.


  Bij individuele boekingen voor masterclasses: Bij annulering in minder dan 14 dagen vooraf de kookworkshop/kookcursus vindt geen restitutie plaats. Wel kun je iemand in jouw plaats sturen mocht je zelf onverwachts niet kunnen aanschuiven.

  Bij annuleringen van boekingen van totaal 6 personen (het vereiste minimum aantal deelnemers van een workshop) is artikel 8.2 van kracht, en dient de klant 100% van de vaste reserveringswaarde te vergoeden.

Bij al onze workshops is gedurende de duur van het arrangement een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

 • Frisdranken
 • Bier / alcoholvrij (Hertog Jan)
 • Witte en rode huiswijnen
 • Plat en bruisend mineraalwater
 • Huisgemaakte bijpassende siroop

Bij onze open inschrijving workshops zijn 3 drankjes per persoon naar keuze inbegrepen. Hier zit geen wijn bij inbegrepen.

Een gemiddelde workshop met een 4-gangenmenu duurt 3,5 uur. Enkele workshops duren 3 uur.

Voor privé workshops kunt u het tijdstip naar eigen wens selecteren. Ook is het mogelijk om een een na-borrel arrangement te boeken.  Onze keukenborrel heeft een duur van 3 uur.

Voor onze open inschrijving kookworkshops verschilt de tijd per workshop. De duur staat aangegeven op de workshop info pagina.

Bij aankomst ontvangt iedereen een welkomstdrankje. De chef start met een introductie en toelichting over de verschillende gerechten van het menu. Vervolgens kookt u in groepjes (afhankelijk van de groepsgrootte) een deel van het menu. Het koken duurt ongeveer anderhalf uur. Aansluitend gaat u samen eten aan een fraai gedekte tafel waar de verschillende gangen en de wijnen worden besproken. Er wordt afgesloten met met koffie, thee en wat lekkers.

Dit is zeker mogelijk. Neem hier gerust contact met ons op en ontvang een persoonlijke offerte voor uw eigen kookclub mogelijkheden.

Wij bieden naast onze huidige workshop menu’s ook workshops op maat aan. Hier kunt u uw eigen workshop naar wens opzetten. Wij denken graag mee met u om uw ideale workshop te realiseren.

Voor groepen tot 5 personen kunt u zich aansluiten bij een van onze geplande open inschrijving workshops

Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen tot maximaal 16 personen. Voor groepen onder de 6 personen rekenen wij een hoger tarief per persoon afhankelijk van de workshop. Neem gerust contact met ons op voor uw aanvraag.

Voor groepen van 15 t/m 25 personen, raden wij onze keukenborrel aan. Dit is een alternatief voor onze kookworkshop.

Jazeker! Onze kookworkshops bieden een unieke avond als bedrijfsuitje. Verbeter de samenwerking en creativiteit binnen uw team door deel te nemen aan onze kookworkshops. Onze ervaren chefs begeleiden u en uw collega’s bij het creëren van heerlijke gerechten en bieden een ontspannen en leerzame ervaring. Het is een unieke manier om te bonden, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd te genieten van lekker eten. Boek uw volgende bedrijfsuitje bij ons en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Zoekt u wat anders dan een kookworkshop? Voor groepen van 15 t/m 25 personen, raden wij onze keukenborrel aan. Een uniek alternatief op onze kookworkshops.

Jazeker! Wij zorgen altijd dat er genoeg bereid zal worden gedurende een kookworkshop. Neem gerust een eigen Tupperware bakje mee en voel je vrij om de overgebleven lekkernijen mee naar huis te nemen.

Ook bieden wij plastic meeneem-bakjes aan voor 0,50,- per stuk

Momenteel bieden wij geen workshops en activiteiten aan speciaal voor kinderen.

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis deelnemen. Voor kinderen van 4 tot 7 jaar rekenen wij 35,00,- aan kosten p.p. Boven de 7 jaar hanteren wij onze standaart tarieven.

RESERVERINGEN / BOEKEN

Kijk op deze pagina om te kijken hoe het werkt.  Na afloop van de workshop of activiteit, sturen wij een factuur met het totaal bedrag. Wij verzoeken deze in 14 dagen te betalen.

U kunt 7 dagen per week terecht voor onze kookworkshops.

Wij raden het aan om op de pagina van de gewenste workshop te kijken in de booking-tool. Hier kunt u direct bekijken of uw gewenste datum en tijdstip nog beschikbaar zijn.

U kunt tot uiterst 7 dagen voor aanvang van uw workshop / arrangementkeuze aan ons doorgeven.

Dit is zeker mogelijk. U kunt via onze contactpagina altijd een afspraak maken om een rondleiding te krijgen onder het genot van een goede kop koffie en uw wensen persoonlijk door te spreken. Neem gerust contact op met het ons voor het maken van een afspraak.

Het is mogelijk om op aanvraag langer op locatie te blijven dan de aangegeven eindtijd met uw gezelschap. Hiervoor bieden wij een na-borrel arrangment aan. U kunt deze toevoegen aan uw boeking tijdens het boeken van de workshop.

De kosten hiervan zijn  per 1/2 uur //12,50 p.p.   

Daarnaast bieden wij ook extra aanvullende wijn en speciaalbier arrangementen aan om uw avond uit helemaal compeet te maken. Deze kunt u toevoegen aan uw reservering op de pagina van de workshop in de witte boek balk

Of u nu een evenement organiseert, opzoek bent naar een productontwikkelingskeuken of een product demo wilt geven dan is onze kookstudio is de perfecte plek. Met een capaciteit van c.a. 14 zitplaatsen en ruime keuken, kunt u genieten van de vrijheid en flexibiliteit om uw opdracht naar uw wensen in te richten. Neem gerust contact met ons op via deze pagina voor meer info en alle mogelijkheden op onze locatie.

Let op! Wij verhuren de ruimte niet voor kookworkshop doeleinden.

BETALINGEN

Voor het boeken van open inschrijving workshops kunt u uw gekozen workshop direct afrekenen op onze website. Het is mogelijk om te betalen via iDEAL 

Voor onze prive workshops ontvangt u na afloop een digitaal factuur per mail. Wij verzoeken deze binnen 14 dagen te betalen.

Na het maken van een boeking / reservering ontvangt u van ons altijd een bevestiging per mail.

Bij ons is het helaas niet mogelijk om met een credit card, visa of Amercan express kaart te betalen.

Jazeker, u kunt een cadeaubon kopen voor een kookworkshop naar wens. U kunt hierbij keuze maken om een cadeaubon te kopen voor het deelnemen aan een geplande open inschrijving workshop naar keuze. Ook kunt u indien gewenst een privé kookworkshop cadeau doen bij groepen vanaf 6 personen.

Neem gerust contact op met ons op voor meer informatie.

OVERIGE VEELGESTELDE VRAGEN

De kookstudio is binnen 13 minuten lopend bereikbaar vanuit centraal station Nijmegen. Bent u met de auto? Dan heeft u keuze uit de volgende parkeergarages die zich beiden op 4 minuten loopafstand bevinden van de kookstudio.

 • Parkeergarage eiermarkt (4 min. lopen)
 • Parkeergarage groene balkon (4 min. lopen

Wij adviseren u om op de websites van deze garages te kijken voor de actuele openingstijden en prijzen

De kookstudio is te betreden met een rolstoel. Gezien wij ons bevinden in een monumentaal pand zijn er enkele te smalle deuren aanwezig, hierdoor raden wij het aan om altijd even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Jazeker! Er is gratis snelle WI-FI aanwezig in de kookstudio.

NOG GEEN ANTWOORD OP UW VRAAG?

Tijdens werkdagen (maandag // vrijdag van 09.00 – 17.00 uur) kunt u contact opnemen met Kookstudio Spijs op nummer 06-30401207 en per e-mail via info@kookstudiospijs.nl. Ook kunt u een vraag indienen op onze contactpagina.

error: Inhoud is beschermd!