Vragen

FAQ

HEB JE EEN VRAAG? WIJ HELPEN GRAAG! BEKIJK ONZE VEELGESTELDE VRAGEN \\ WE GOT YOUR BACK!

KOOKWORKSHOPS

Onze privé kookworkshops zijn uiterst geschikt voor zakelijke en particuliere uitjes voor groepen tussen de 6 t/m 15 personen. 

Bij onze open inschrijving kookworkshops gaat u alleen of samen met vrienden aan de slag in het bijzijn van andere gasten van de gekozen kookworkshop en het bijbehorende thema. 

Heeft u allergieën of speciale wensen? Geef deze dan tijdig door in de offerte of bestelnotitie, zodat we er waar mogelijk rekening mee kunnen houden. Het is ook mogelijk om alle kookworkshops vegetarisch aan te vragen.

Mocht u een workshop willen annuleren dan kunt u geen aanspraak maken op teruggave van de betaling van de workshop. Dit geldt ook wanneer de reden voor het annuleren COVID gerelateerd is.


Mocht de workshop niet door kunnen gaan vanwege een sluiting vanuit de overheid dan heeft u recht op een terugbetaling.

 • Indien de Opdrachtgever een workshop na bevestiging annuleert, worden hiervoor 10% administratiekosten voor in rekening gebracht.
 • Bij annulering tot 15 dagen voor het event worden er verder geen kosten in rekening gebracht
 • Bij annulering tussen 14 en 2 dagen voor aanvang van de workshop zijn de kosten 50% van de prijs per persoon van de workshop.
 • Bij annulering vanaf 48 uur voor aanvang van de workshop zijn de kosten 100% van de prijs per persoon van de workshop. Dit geldt zowel voor het annuleren van de gehele workshop als voor het annuleren van individuele personen. Let op! Indien een persoon niet kan komen opdagen mag hier altijd een ander iemand voor in de plaats deelnemen aan de workshop.

Bij al onze workshops is gedurende het 3,5 uur durende programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

 • Frisdranken
 • Bier / alcoholvrij (Hertog Jan)
 • Witte en rode huiswijnen
 • Plat en bruisend mineraalwater
 • Huisgemaakte bijpassende siroop

Een gemiddelde workshop met een 4-gangenmenu duurt 3,5 uur.

Voor privé workshops kunt u het tijdstip naar eigen wens selecteren. Ook is het mogelijk om een een langer durend arrangement aan te vragen.

Bij aankomst ontvangt iedereen een welkomstdrankje. De chef start met een introductie en toelichting over de verschillende gerechten van het menu. Vervolgens kookt u in groepjes (afhankelijk van de groepsgrootte) een deel van het menu. Het koken duurt ongeveer anderhalf uur. Aansluitend gaat u samen eten aan een fraai gedekte tafel waar de verschillende gangen en de wijnen worden besproken. Er wordt afgesloten met met koffie, thee en huisgemaakte friandises.

Dit is zeker mogelijk. Neem gerust contact met ons op en ontvang een persoonlijke offerte voor uw eigen kookclub.

Wij bieden naast onze huidige workshop menu’s ook workshops op maat aan. Hier kunt u uw eigen workshop naar wens opzetten. Wij denken graag mee met u om uw ideale workshop te realiseren.

Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen tot maximaal 15 personen. Voor groepen onder de 6 personen rekenen wij een hoger tarief per persoon afhankelijk van de workshop. Neem gerust contact met ons op voor uw aanvraag.

Voor groepen groter dan 15 personen bieden wij overige opties aan. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Jazeker! Onze kookworkshops bieden een unieke avond als bedrijfsuitje. Verbeter de samenwerking en creativiteit binnen uw team door deel te nemen aan onze kookworkshops. Onze ervaren chefs begeleiden u en uw collega’s bij het creëren van heerlijke gerechten en bieden een ontspannen en leerzame ervaring. Het is een unieke manier om te bonden, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd te genieten van lekker eten. Boek uw volgende bedrijfsuitje bij ons en maak er een onvergetelijke ervaring van!”

Jazeker! Wij zorgen altijd dat er genoeg bereid zal worden gedurende een kookworkshop. Neem gerust een eigen Tupperware bakje mee en voel je vrij om de overgebleven lekkernijen mee naar huis te nemen.

Momenteel bieden wij voor kinderen diverse bak workshops aan. Ideaal voor kinderfeestjes en partijen. Heeft u een eigen idee? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

RESERVERINGEN / BOEKEN

Nee, een informatie-aanvraag formulier is geheel vrijblijvend. Wij nemen per e-mail of telefonisch contact met u op om alle details en wensen door te spreken van uw aanvraag. 

Een workshop zal pas worden geboekt als u akkoord gaat met de verstuurde offerte. 

U kunt 7 dagen per week terecht voor onze kookworkshops.

Wij raden het aan om altijd even contact met ons op te nemen om te kijken of uw gewenste datum en tijd nog ter beschikking is.

U kunt tot 7 dagen van tevoren uw workshop / menukeuze aan ons doorgeven. U ontvangt altijd een herinnering van uw boeking 7 dagen voor aanvang van de geplande workshop.

Dit is zeker mogelijk. U kunt altijd een afspraak maken om een rondleiding te krijgen en uw wensen persoonlijk door te spreken. Neem gerust contact op met het ons voor het maken van een afspraak.

Het is mogelijk om op aanvraag langer op locatie te blijven dan de aangegeven eindtijd met uw gezelschap

De kosten hiervan zijn  per 1/2 uur //9,50 p.p. ,-   

Daarnaast bieden wij ook aanvullende wijn en bier arrangementen aan.

Of u nu een evenement organiseert, een kookworkshop geeft, opzoek bent naar een productontwikkelingskeuken of een product demo wilt geven dan is onze kookstudio is de perfecte plek. Met een capaciteit van 15 zitplaatsen en ruime keuken, kunt u genieten van de vrijheid en flexibiliteit om uw opdracht naar uw wensen in te richten. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina voor meer info en alle mogelijkheden op loactie.

BETALINGEN

Na het maken van een boeking ontvangt u van ons een bevestiging per mail.

Voor de privé kookworkshops geldt dat bij bevestiging het volledige bedrag dient te worden betaald 14 dagen na afloop van de workshop. De factuur ontvangt u altijd na afloop van de workshop

Voor open workshops kunt u uw gekozen workshop afrekenen op onze website. Het is mogelijk om te betalen via iDEAL en PayPal.

Bij ons is het helaas niet mogelijk om met een credit card, visa of amercan express kaart te betalen.

Jzekera, u kunt een cadeaubon kopen voor een kookwrokshop naar wens. U kunt hierbij keuze maken om een cadeaubon te kopen voor het deelnemen aan een geplande open inschrijving workshop naar keuze. Ook kunt u indien gewenst een prive kookworkshop cadeau doen bij groepen vanaf 6 personen.

Neem gerust contact op met onzs voor meer informatie.

OVERIGE VEELGESTELDE VRAGEN

De kookstudio is binnen 13 minuten lopend bereikbaar vanuit centraal station Nijmegen. Bent u met de auto? Dan heeft u keuze uit de volgende parkeergarages die zich beiden op 4 minuten loopafstand bevinden van de kookstudio.

 • Parkeergarage eiermarkt (4 min. lopen)
 • Parkeergarage groene balkon (4 min. lopen

Wij adviseren u om op de websites van deze garages te kijken voor de actuele openingstijden en prijzen

De kookstudio is helaas moeilijk te betreden met een rolstoel. Gezien wij ons bevinden in een monumentaal pand zijn er enkele te smalle deuren aanwezig. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Jazeker! Er is gratis snelle WI-FI aanwezig op de locatie.

NOG GEEN ANTWOORD OP UW VRAAG?

Tijdens werkdagen (maandag // vrijdag van 09.00 – 17.00 uur) kunt u contact opnemen met Kookstudio Spijs op nummer 06-16002929 en per e-mail via info@kookstudiospijs.nl. Ook kunt u een vraag indienen op onze contactpagina.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk functioneert. Klik op 'accepteren' om optimaal gebruik te maken van onze website.