HUREN

RUIMTE

RUIMTE HUREN? BENt u OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONELE KEUKEN VOOR uw EIGEN PROJECT?

PRIJS OP AANVRAAG

*Prijzen zijn exclusief BTW.

KOOKSTUDIO EN RUIMTE HUREN?

Welkom bij Kookstudio Spijs! Als u op zoek bent naar een unieke en inspirerende locatie voor uw culinaire projecten, events en andere activiteiten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze studio is voorzien van de nieuwste hoogwaardige apparatuur en benodigdheden en biedt een prachtige omgeving voor het creëren van de meest smaakvolle projecten.

Of u nu een evenement organiseert of opzoek bent naar een productontwikkelingskeuken of een product demo wilt geven dan is onze kookstudio is de perfecte plek. Met een capaciteit van 14 zitplaatsen en ruime keuken, kunt u genieten van de vrijheid en flexibiliteit om uw opdracht naar uw wensen in te richten.

Onze studio beschikt over een aantal state-of-the-art kookstations, elk voorzien van de meest professionele moderne apparatuur, we hebben alle middelen die u nodig heeft om uw culinaire creativiteit te ontplooien. Onze grote werkbladen en opbergruimtes bieden u alle ruimte die u nodig heeft om uw gerechten en projecten perfect te bereiden en te serveren. Onze verlichting en akoestiek zijn ontworpen om een aangename en comfortabele omgeving te creëren voor u.

We hebben een enthousiast en deskundig team dat u graag helpt bij het organiseren van uw project. Wilt u graag even inventariseren wat de mogelijkheden in de kookstudio zijn voor u? Dan staan wij altijd klaar om u te ondersteunen.

Als u op zoek bent naar een moderne en inspirerende locatie voor uw kook of culinaire evenementen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw culinaire project! Ruimte huren? Boek snel een vrijblijvende bezichtiging bij ons.

RUIMTE HUREN

Uurtarief tot 14:00 uur
// 80,00 Prijs per uur excl. BTW
  • Schoonmaker inbegrepen
  • Apperatuur inbegrepen
  • Benodigdheden in overleg

RUIMTE HUREN

Uurtarief vanaf 14:00 uur
// 100,00 Prijs per uur excl. BTW
  • Schoonmaker inbegrepen
  • Apperatuur inbegrepen
  • Benodigdheden in overleg

DOE EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG!

error: Inhoud is beschermd!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk functioneert. Klik op 'accepteren' om optimaal gebruik te maken van onze website.