Kookstudio Spijs bevindt zich twee verdiepingen boven brouwerij de hemel. In samenwerking met de brouwerij hebben wij een unieke kookworkshop ontwikkeld waarbij koken met bier en andere producten zoals huisgemaakte mosterd en azijnen centraal staan. Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je verschillende gerechten met bier kunt bereiden, maar ook welke biersoorten het best bij welk gerecht passen.
Bij aankomst krijgen de deelnemers een welkomstbiertje, Vervolgens zal de chef de gerechten introduceren die tijdens de workshop bereid zullen worden en de benodigde ingrediënten en kooktechnieken bespreken. Na de introductie begint het echte werk en gaat iedereen aan de slag met het koken van de 4 gangen.
Deze koken met bier kookworkshop is een avondvullend culinair programma. U gaat met uw gezelschap aan de slag met een uitgebreid en smaakvol bourgondisch 4-gangen menu met een moderne twist. Nadat de voorbereidingen voor alle gangen zijn getroffen gaan uw gasten aan tafel. Ontvangst met een welkomstdrankje, lokaal hapje en een onbeperkt drankenarrangement zijn inbegrepen!
Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!