KOKEN MET BIER

WORKSHOP

LEER KOKEN MET LOKALE BIEREN EN PRODUCTEN VAN BROUWERIJ DE HEMEL! EEN KOOKWORKSHOP waarbij u aan de slag gaat met een heerlijk 4-GANGEN MENU WAARBIJ DE HEMELSE BIEREN CENTRAAL STAAN. INCLUSIEF ONBEPERKT DRANK EN 2 HEMELSE BIEREN NAAR KEUZE VANAF: //89,50 p.p. | 3,5 uur

V.A. 89,50 per persoon

*Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

OVERZICHT WORKSHOP

drankenarrangement

Gedurende het 3,5 uur durende programma is een onbeperkt all inclusive drankenarrangement inbegrepen. Daarnaast zijn er p. p. 2 hemelse bieren naar keuze inbegrepen. 

  • Diverse frisdranken
  • Bier / Alcoholvrij (Hertog Jan)
  • Witte en rode huiswijnen
  • Plat en bruisend mineraalwater
  • Bijpassende huisgemaakte limonade

V.A. 89,50 per persoon ALL-INCLUSIVE

*Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

AANVULLINGEN

  • Naborrel per 1/2 uur //12,50 p.p. 
  • Engelstalige begeleiding //2,00 p.p. 
  • In huis gebrouwen speciaalbieren //4,50 per fles
  • Aanvullend wijn arrangement //25,00 p.p.

SPECIALE WENSEN

  • Allergieën of speciale wensen? Laat het ons gerust weten in de offerteaanvraag.
  • Het is ook mogelijk om een vegetarische variant van alle kookworkshops vegetarisch aan te vragen.
  • Alternatieve gerechten zijn mogelijk op aanvraag.

GROEPSKORTING

Wij rekenen verschillende tarieven afhankelijk van uw groepsgrootte.

  • 6  – 7  //700,00 totaal tarief.
  • 8 – 15  //89,50 p.p.

MOGELIJKHEDEN

  • Vanaf: 6 t/m 15 personen
  • Voor groepen van 15 t/m 30 personen, raden wij onze keukenborrel aan
  • Duur programma: 3,5 uur
  • Datum en aanvang in overleg
  • Speciale aanvragen en wensen zijn mogelijk

PROGRAMMA / menu

Kookstudio Spijs bevindt zich twee verdiepingen boven brouwerij de hemel. In samenwerking met de brouwerij hebben wij een unieke kookworkshop ontwikkeld waarbij koken met bier en andere producten zoals huisgemaakte mosterd en azijnen centraal staan. Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je verschillende gerechten met bier kunt bereiden, maar ook welke biersoorten het best bij welk gerecht passen.

Bij aankomst krijgen de deelnemers een welkomstbiertje, Vervolgens zal de chef de gerechten introduceren die tijdens de workshop bereid zullen worden en de benodigde ingrediënten en kooktechnieken bespreken. Na de introductie begint het echte werk en gaat iedereen aan de slag met het koken van de 4 gangen.

Deze koken met bier kookworkshop is een avondvullend culinair programma. U gaat met uw gezelschap aan de slag met een uitgebreid en smaakvol bourgondisch 4-gangen menu met een moderne twist. Nadat de voorbereidingen voor alle gangen zijn getroffen gaan uw gasten aan tafel. Ontvangst met een welkomstdrankje, lokaal hapje en een onbeperkt drankenarrangement zijn inbegrepen!

Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

STARTER

Tarte tatin van rode uien, biermosterdsaus van de Marieke, oude remeker, Oost-Indische kers

Welkomstbiertje en lokale hapjes

VOOR

Beukenzwammen in biertempura van serafijn l remoulade met dille l salsa van granny smith

HOOFD

Bierstoof van rundernek met Oerbock l geroosterde roseval aardappelen l groene asperge

NA

Brownie met godelief l Tonka roomijs l hazelnootcrumble

Koffie, thee en huisgemaakte friandises

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk functioneert. Klik op 'accepteren' om optimaal gebruik te maken van onze website.